Σφυρίου / Ιωαννίδου χρυσό και στην Αλεξανδρούπολη

29 Ιουλίου 2014 στο 01:10 | Αναρτήθηκε στις τελικός, Σφυρίου, Τουρνουά, απονομές, μπιτς βόλεϊ, North Area Circuit | Σχολιάστε

Άλλο ένα χρυσό σε τουρνουά του North Area Beach Volleyball Circuit πρόσθεσαν στην πλούσια συλλογή τους η Ειρήνη Σφυρίου και η Φλώρα Ιωαννίδου.

Αυτή τη φορά στην παραλία της Αγίας Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο YaSu Beach & Lounge Bar οι δύο αθλήτριες, μπροστά σε πάρα πολλούς θεατές και με παρόντες όλα τα μεγάλα ονόματα του βόλεϊ της ακριτικής πόλης, επιβεβαίωσαν τον τίτλο της καλύτερης ομάδας και στα φετινά ‘North’ κερδίζοντας  στον τελικό με 2-1 σετ τις Βέλλου / Χατζηδημητρίου. Στους άνδρες οι Koντοστάθης και Δαλακούρας νίκησαν στον τελικό με 2-0 σετ τους Θεοδωρίδη / Μπατζίλη.

Την απονομή στις νικήτριες έκανε η μεγάλη δόξα του ελληνικού βόλεϊ Μάριος Γκιούρδας ενώ τα έπαθλα στους άνδρες έδωσε ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος.

Το επόμενο τουρνουά (6ο) του North Area Beach Volley Circuit 2014 θα διεξαχθεί το τριήμερο 8 με 10 Αυγούστου στην Πλαζ Αστέρια στην Χαλκίδα Εύβοιας.

Σχολιάστε »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε


Entries και σχόλια feeds.