Εγγραφές στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών

13 Σεπτεμβρίου 2011 στο 13:46 | Αναρτήθηκε στις διάφορα | Σχολιάστε

Πρώτες Βοήθειες = η διαφορά ανάμεσα στην αδιαφορία και τη δράση και πολλές φορές ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο. Με αυτό το σκεπτικό, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου ξεκινά τις εγγραφές για 12η συνεχή χρονιά. Ως Δόκιμος Σαμαρείτης (17-45 ετών) θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις μία μοναδική εκπαίδευση αναγνωρισμένη τόσο από το Ελληνικό Κράτος, όσο και από 6 Διεθνώς Αναγνωρισμένους Φορείς, και πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008, την οποία προετοιμάζουν με μεράκι και επαγγελματισμό καταξιωμένοι ιατροί και εκπαιδευτές στα αντικείμενα ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ, ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ, ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ κλπ. Ο Εθελοντής Σαμαρείτης συμμετέχει σε πλήθος υγειονομικών αποστολών και αποστολών διάσωσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε συνεργασία με τους κρατικούς φορείς. Πολύτιμο μέρος της εκπαίδευσης αποτελεί η πρακτική εξάσκηση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.
Λόγω καθημερινών αναπάντεχων περιστατικών, έχει γίνει κατανοητό στον καθένα από εμάς ότι πρέπει να γνωρίζει πρώτες βοήθειες, αλλά και βασικές αρχές διάσωσης. Οι εκπαιδευτικοί, οι εργαζόμενοι, οι μαθητές, οι γονείς, οι οδηγοί, ο κάθε πολίτης πρέπει να γνωρίζει τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες, με τις οποίες μπορεί να σώσει μία ανθρώπινη ζωή.
Αν είσαι νέος/α 17-45 ετών δήλωσε σήμερα συμμετοχή στη Σχολή Εθελοντών Σαμαρειτών. On line εγγραφή και πληροφορίες στο www.samarites.gr και στα τηλέφωνα 6947 661 909, 22410-80485 (τηλεφωνητής) μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Το Κίνημα του Ερυθρού Σταυρού σε χρειάζεται για να βοηθήσεις ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Οι άνθρωποι του Διεθνούς Κινήματος του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου ανακουφίζουν τον πόνο και προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια παγκοσμίως χωρίς διάκριση. Αυτό ξεπερνά τις αχανείς κοινωνικές και πολιτιστικές διαφορές μέσα και ανάμεσα σε Συλλόγους. Αυτό το έργο πρέπει να συνεχιστεί από εσένα

Σχολιάστε »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Entries και σχόλια feeds.

Αρέσει σε %d bloggers: