Ήττα στο τάι μπρέικ για τις κορασίδες στη Σύρο

12 Ιουνίου 2017 στο 18:47 | Αναρτήθηκε στις Ζ΄ Περιφέρεια, Τελχινίς, αποτελέσματα, βόλεϊ, κορασίδες | Σχολιάστε

 

Πολύ κοντά στην πρόκριση βρέθηκαν οι κορασίδες της Τελχινίδας αφού ο β΄ ημιτελικός του  πρωτάθλημα Κορασίδων της Ζ΄ Περιφέρειας κρίθηκε στο τάι μπρέικ.

Στο σημαντικό αυτό ματς, που πραγματοποιήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου, ο Πανναξιακός επικράτησε δύσκολα της πρωταθλήτριας Δωδεκανήσου με 3-2 σετ.

Οι ροδίτισσες μπήκαν δυνατά στον αγώνα και με όπλο την πολύ καλή άμυνα κατέκτησαν εύκολα το 1ο σετ με 15-25.

Η αντίδραση της ομάδας της Νάξου έφερε αποτέλεσμα και τα επόμενα δύο σετ τα κέρδισαν οι πρωταθλήτριες Κυκλάδων με 25-17 και 25-18.

Η Τελχινίδα κατάφερε από την αρχή του 4ου σετ να ξεφύγει στο σκορ και χωρίς να απειληθεί επικράτησε με 13-25 ισοφαρίζοντας σε 2-2 σετ.

Όμως τα πολλά λάθη, κυρίως στην υποδοχή, στο καθοριστικό 5ο σετ από τις αθλήτριες του Νίκου Τσιντομηνά είχαν αποτέλεσμα να προηγηθεί ο Πανναξιακός αρχικά 5-2 και στη συνέχεια με 9-3.

Μια τέτοια διαφορά σε τάι μπέικ είναι συνήθως καταδικαστική αλλά οι νεαρές ροδίτισσες προσπάθησαν και κατάφεραν να μειώσουν σε 12-9. Όμως, δύο ακόμα λάθη στην επίθεση έκαναν το σκορ 14-9. Το τελικό 15-10 έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Νάξου και το εισιτήριο για τον τελικό με αντίπαλο το Νηρέα Χίου, την ερχόμενη Τετάρτη στην Κηφισιά.

Πανναξιακός ΑΟΝ – ΡΣΦΠ Τελχινίς 3-2 σετ σε 121’ (15-25 σε 25΄, 25-17 σε 25΄, 25-18 σε 27΄, 13-25 σε 24΄και 15-10 σε 20΄).

Πανναξιακός: (Γιάννης Φραγκίσκος) Μ. Σφακιανάκη (λ), Στ. Σταυροπούλου (λ), Κ. Λιανού, Μ. Κουφοπούλου, Μ. Καραβανα, Κ. Κυριακού, Αν. Φρατζέσκου, Β. Αναγνώστου, Μ. Κατερίνη, Α. Γεροντή, Π. Βόμβα και Κ. Κατσάνη

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Ανθή Γκίκα, Κατερίνα Δεληγιώργη, Δέσποινα Καραγιάννη,  Ραφαηλία Κουφομανώλη, Δέσποινα Κρητικού, Εύη Μανωλάκη (λ), Κική Μυρωνίδου, Μελίνα Τερζή και Φαμπιόλα Τερζίου.

Πολύ καλή η διαιτησία των Στέλιου Παπακοσμά, Γιάννη Βρούτση και Θεοδώρα Πιρπίνια.

Ο ΡΣΦΠ Τελχινίς θέλει να ευχαριστήσει την ναυτιλιακή εταιρία Blue Star Ferries για την υποστήριξη της, την ΤΕ ΕΟΠΕ Κυκλάδων για την άρτια οργάνωση του αγώνα, τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου «Νησάκι» στην Ερμούπολη, για την άνετη διαμονή της αποστολής και τις οικογένειες των αθλητριών της ομάδας για την αμέριστη αρωγή τους.

Σχολιάστε »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε


Entries και σχόλια feeds.